Kerndocent innovatie

Dat Peter een passie heeft voor innoveren blijkt maar weer uit het feit dat bij kerndocent innovatie is bij de PHBO-opleiding Bouwprocesmanagement.
Kennisoverdracht door Peter Kuindersma, kerndocent innovatie PHBO Bouwprocesmanagement
Training

Onder de titel ‘Building the Future’ gaat hij binnen opleiding in op de maatschappelijke uitdagingen en innovaties en de wijze waarop de bouwprocesmanager hier kan inspelen.”

Zo wordt ook de toekomstige bouwprocesmanager bewust gemaakt voor de noodzaak van transformatie in deze snel veranderende en veeleisende wereld. Onze grondstoffen zijn niet onuitputtelijk. Creatieve en circulaire oplossingen in combinatie met nieuwe technologieën zijn nodig voor een drastische verandering in de gebouwde omgeving.

Lees meer over Peter als kerndocent

Over de PHBO Bouwprocesmanagement

De bouw zou gebaat zijn bij een grote regisseur die het gehele bouwproces aanstuurt, alle tekeningen en planningen controleert en de risico’s pro-actief elimineert. Die super-regisseur is niet te vinden, maar wel iemand die het gehele bouwproces overziet: de bouwprocesmanager.

Als bouwprocesmanager jaagt u teams aan die samen werken aan risicoanalyses van grof naar fijn en zal integraal moeten denken en lean moeten werken. De opleiding Bouwprocesmanagement is opgezet om projectleiders, werkvoorbereiders, de skills bij te brengen om de rol van bouwprocesmanager in te kunnen vullen.

Leergang 8 start op 1 september 2021. Lees meer over de opleiding.

Logo SKOOB

 

Peter Kuindersma Innovator & Systems Integrator
Heeft u vragen over innoveren of conceptontwikkeling?
Neemt u dan me mij contact op!
Neem contact op