Conceptontwikkeling

Stel je voor dat er een manier is die antwoorden geeft, die nog niet logisch lijken. Een manier om ideeën om te zetten in de juiste innovaties.

Maak vooruitgang concreet!

Bij Ingenii bieden we een strategische en geïntegreerde aanpak. Met een duidelijk doel voor ogen start een helder omlijnd proces.

Nadat een duidelijke visie en ambities zijn vastgelegd wordt gestart met de ideefase. Ideeën ontstaan vaak op de werkvloer maar een inspirerende omgeving kan extra input geven. Na de ideefase start een traject van verkennen, ontdekken en onderzoeken. Ideeën worden geconcretiseerd en het is in deze fase de kunst om van de vele ideeën met de juiste door te gaan. Sommige ideeën vallen dus af, andere ideeën bieden een goede basis voor nieuwe concepten.  Na de ontdekkings- en verkenningsfase gaan we het concept verder doorontwikkelen en uitwerken.

Samen met onze klanten ontstaan nieuwe perspectieven waarin kennis, kunde, talent en ervaring worden gebundeld. In ons ‘Innovatiecentrum voor onderzoek en beleving’, komen we tot onverwachte, creatieve oplossingen die een oplossing bieden voor de grote maatschappelijke uitdagingen.

"Without deviation from the norm, progress is not possible"
- Frank Zappa
Peter Kuindersma Innovator & Systems Integrator
Meer weten over conceptontwikkeling?
Neem dan contact met mij op!
Maak een afspraak