Opleiding Circulair bouwen

Een interessante opleiding die handvatten geeft om enerzijds groots te dromen en anderzijds de eerste circulaire stappen te kunnen zetten!
Nieuws

De zesdaagse opleiding, aangevuld met zelfstudie, biedt een unieke leerervaring voor een brede groep professionals binnen de gebouwde omgeving. Het programma is zeer interactief en stimuleert discussie en samenwerking tussen verschillende disciplines. Je gaat niet alleen aan de slag met theoretische kennis, maar ook met een praktische eigen opdracht, zowel tijdens de lessen als daarbuiten.

De opleiding biedt boeiende excursies in hun programma, waarbij je de kans krijgt om inspirerende praktijkvoorbeelden te zien en experts uit de industrie te ontmoeten. De docenten zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van circulair bouwen.

Hoofddocent Peter Kuindersma, directeur en innovator van Ingenii Bouwinnovatie:

“๐‘ซ๐’†๐’›๐’† ๐’๐’‘๐’๐’†๐’Š๐’…๐’Š๐’๐’ˆ ๐’ˆ๐’†๐’†๐’‡๐’• ๐’‰๐’‚๐’๐’…๐’—๐’‚๐’•๐’•๐’†๐’ ๐’๐’Ž ๐’†๐’๐’†๐’“๐’›๐’Š๐’‹๐’…๐’” ๐’ˆ๐’“๐’๐’๐’•๐’” ๐’•๐’† ๐’…๐’“๐’๐’Ž๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’‚๐’๐’…๐’†๐’“๐’›๐’Š๐’‹๐’…๐’” ๐’…๐’† ๐’†๐’†๐’“๐’”๐’•๐’† ๐’„๐’Š๐’“๐’„๐’–๐’๐’‚๐’Š๐’“๐’† ๐’”๐’•๐’‚๐’‘๐’‘๐’†๐’ ๐’•๐’† ๐’Œ๐’–๐’๐’๐’†๐’ ๐’›๐’†๐’•๐’•๐’†๐’.”

De opleiding behandelt een breed scala aan onderwerpen die essentieel zijn voor de transitie naar een duurzame bouwsector. Je leert meer over biobased bouwen, klimaatadaptatie, houtbouw, hergebruik, losmaakbaarheid en circulair ontwerpen en detailleren. Je rondt de cursus af met een eindopdracht, waarvoor je bij slagen een persoonsgebonden certificaat ontvangt.

In dit filmpje vertellen voormalige deelnemers van de opleiding over hun ervaring met de opleiding en over hoe ze de opgedane kennis toepassen in hun werk. Ze zijn inmiddels werkzaam bij Nieman Raadgevende Ingenieurs,ย Nijestee,ย Gemeente Groningen,ย Gemeente Sรบdwest-Fryslรขn,ย PolyCiviel Civiele Techniek Advies,ย Hanzehogeschool Groningen en diverse architectenbureaus.

 

Ben jij klaar voor een uitdagende praktijkgerichte cursus op post-hbo niveau, die jou de circulaire expert maakt binnen jouw organisatie? In de HanzePro cursus ๐‚๐ข๐ซ๐œ๐ฎ๐ฅ๐š๐ข๐ซ ๐๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ga jij je verdiepen in duurzaamheid en circulair bouwen en deze principes direct toepassen in je eigen werkpraktijk. Daarnaast krijg je ook een eerste kennismaking met het onderwerp klimaatadaptatie! De volgende cursus start al op ๐Ÿ๐Ÿ— ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ a.s., dus mis het niet!

Lees hier het linkedIn bericht over de opleiding!

Wil je meer informatie neem dan contact op met Peter Kuindersma of direct met HanzePro